Spring til indhold

Faglige events

Når din virksomhed skal afholde et større fagligt arrangement, som en produktlancering, en konference, et strategimøde eller en messe, er opgaverne mange. Uden de fornødne inhouse kompetencer, ender I let med et mangelfuldt event, der trækker unødige ressourcer og risiko for at budgettet vælter.

Det er afgørende for et vellykket arrangement, at alt klapper, når det afvikles, og at der er styr på alle del-elementer før og efter eventet.

Et internt firma-arrangement sætter ringe i vandet lang tid efter afholdelse, og et succesfuld kundeevent, eller en velkomponeret deltagelse på en fagmesse, kan være afgørende for virksomhedens succes i den nærmeste fremtid.

Derfor er det klogt at få professionel assistance, når I skal lykkes med et vigtigt firma-event.
EVE’NT har mange års erfaring med afvikling af faglige events i alle størrelser.

Vi har erfaring med arrangementer som:

  • kick-offs
  • seminarer
  • summits
  • messer
  • konferencer
  • udstillinger
  • produktlanceringer
messer og konferencer

”Det letteste at miste i planlægningen af store arrangementer er overblikket. Mister du det, er budgettet det næste, som typisk skrider. Så regel nummer ét: mist ikke overblikket” Eve Vloet, event manager

Professionel eventkoordinator

Jeg garanterer en sikker og gnidningsfri afvikling af jeres konference, messe eller seminar.

Det handler om at skabe tryghed for dig, dine kunder og dine kolleger og afvikle arrangementet, præcis som det er planlagt og sikkert og erfarent håndtere de udfordringer, der eventuelt måtte dukke op undervejs, uden at du som arrangør bliver forstyrret i dagens agenda.

Jeg har en mange års erfaring med både større og mindre konferencer, så du kan trygt overlade jeres event i mine hænder. Der er kort og godt styr på detaljerne fra start til slut.

Jeg hjælper med alt indledende research, indhentning af tilbud og tilmeldinger fra gæster, håndtering af udstillere, oplægsholdere eller andre bidragere, til koordinering med venue og rekruttering af talere. Jeg er specialist i at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed.

Virtuelle events

Har du brug for hjælp til afholdelse af virtuelle konferencer og seminarer, er det også en del af produktpaletten hos EVE’NT.

Med en bred vifte af dygtige samarbejdspartnere, som kan bidrage med alt, hvad der skal til, for at afvikle jeres arrangement virtuelt – helt eller delvist, tilbyder jeg også en planlægning og afholdelse af virtuelle events. 

Vores samarbejdsteam kan sørge for at finde den rette lokation, sikre en stærk internetforbindelse, samt tilbyde AV-udstyr i topkvalitet – naturligvis inklusiv opsætning og nedtagning.

Hvad koster det?

Prisen for planlægning og koordinering af dit event afhænger naturligvis af en lang række parametre, som beskrevet herover.

Mange, der bruger min service for første gang, ønsker et et tilbud på det konkrete event, og det er et naturligt sted at starte.
Jeg oplever dog, at flere, der bruger min service igen, ønsker et fast, årligt budget. Derfor tilbyder jeg nu klippekort med mulighed for besparelse.

Klippekort 30 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 32.850,-

Værdi: Kr. 38.850,-

Klippekort 50 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 52.250,-

Værdi: Kr. 64.750,-

Klippekort 110 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 109.450,-

Værdi: Kr. 142.450,-

Eventplanlægning af dit næste faglige event?

Jeg tilbyder altid 15 minutters uforpligtende telefonisk sparring på din event-opgave. På den måde kan vi se, om der er grundlag for et videre samarbejde.

Udfyld formularen her:
Eller kontakt mig via nedenstående oplysninger:

(+45) 28 72 14 38

info@eve-nt.dk