Spring til indhold

Event-rådgivning

Er I allerede i gang med at planlægge jeres næste event, men oplever, at ikke alle opgaver er lige nemme?

EVE’NT tilbyder både fuld og delvis koordinering

Det kan fx være, at I har brug for hjælp til at finde den overordnede røde tråd til det store tema?
Det kan også være, at I har brug for indspark til lokation, aktiviteter, forplejning, oplægsholdere eller noget helt femte?
Eller I har brug for en koordinator til at stå for det praktiske med tilmeldinger, modtagelse af gæster eller en lignende opgave?

Uanset om jeres behov for sparring og hjælp er af en mere praktisk karakter eller det er den kreative proces, I har brug for assistance til, så kan jeg hjælpe jer.

Få hjælp til de ting, du ikke er god til

Måske har I allerede fundet den rette lokation til jeres arrangement, men mangler inspiration til at “sætte stemningen”?

Jeg hjælper gerne med tips og inspiration til, hvordan I kommer tilbage i den ”kreative boble”, så I på dagen kan byde gæsterne velkommen til et komplet og helt ekstraordinært gennemarbejdet arrangement.

Jeg kan også hjælpe jer med rådgivning om projektstyring og workflow og vise jer forskellige muligheder og alternativer til jeres normale fremgangsmåde. Efterfølgende kan I vælge at håndplukke i vores idekatalog og eksekvere på egen hånd, eller vi kan udvide samarbejdet og sammen kreerer eventet.

Event-rådgivning kommer i mange udgaver – præcis hvad I har brug for, kan vi afklare i et uforpligtende telefonmøde, hvor I præsenterer jeres tanker omkring jeres næste arrangement.

Hjælp med afholdelse af jeres event?

Hvad siger kunderne?

Vi brugte EVE’NT til at sende en påskehilsen ved vores bestyrelses arrangement med over 25 profiler. En lækker påskehilsen med lidt sødt til ganen og et praktisk tip til bestyrelsesarbejdet gemte sig under deltagernes stole.

Når oplæg handler om jura og problematikker i bestyrelseslokalerne, kan det hele godt blive lidt tungt. Så er det rart at bruge Eve og EVE’NT til at “lette lidt på det hele og give et smil med på vejen.”

Eve håndterede det hele med stor omhu. Professionel og veludført!

Diana Søndergård, Legal Amicus ApS

Hvad koster det?

Prisen for rådgivning og sparring omkring jeres events defineres af hvilke områder, I har brug for hjælp til.
Nogle gange er der kun behov for få timers møde, og andre gange er jeg sparringspartner under hele processen.

Mange, der bruger min service for første gang, ønsker et et tilbud på det konkrete event, og det er et naturligt sted at starte.
Jeg oplever dog, at flere, der bruger min service igen, ønsker et fast, årligt budget. Derfor tilbyder jeg nu klippekort med mulighed for besparelse.

Klippekort 30 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 32.850,-

Værdi: Kr. 38.850,-

Klippekort 50 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 52.250,-

Værdi: Kr. 64.750,-

Klippekort 110 timer

Rådgivning og/eller koordinering

Fri afbenyttelse

Gyldig i 2 år

Kr. 109.450,-

Værdi: Kr. 142.450,-

Brug for gode råd og sparring til dit næste event?

Jeg tilbyder altid 15 minutters uforpligtende telefonisk sparring på din event-opgave. På den måde kan vi se, om der er grundlag for et videre samarbejde.

Udfyld formularen her:
Eller kontakt mig via nedenstående oplysninger:

(+45) 28 72 14 38

info@eve-nt.dk