Sociale begivenheder

Et jubilæum er altid en glædelig begivenhed, om det er virksomheden eller en kollega. 

Det samme gælder en personalefest/-festival og julefrokost.

Det bevæger personalet, skaber et godt arbejdsmiljø og ikke mindst en god omtale ud af til.

Kunde- & Medarbejder events 
 
Skal jeres kunder, medarbejdere og leverandører skal have en oplevelse. Hvorfor spørger du måske - når nu de er tilfredse med arbejdspladsen, jeres produkt og service. 
Jeres serviceydelse og produkter virker, jeres medarbejdere, kunder og leverandører er glade og har også været hos jer i mange år.  De er loyale, men kan jeres relation blive bedre? 


EVE'NT kan være jer behjælpelig med at skabe en begivenhed, som de sjældent vil glemme, og som passer til jeres ønsker og jeres værdier. 


Mulighederne er mange, og EVE'NT og mine partnere vil i samarbejde skabe en unik oplevelse for jeres kunder, som huskes. Det handler kun om jeres ideer, drømme og ønsker.

Jubilæum/Fejring

Fylder en af jeres vellidte kolleger rundt? Et jubilæum med flere hundrede år på bagen - eller måske ti? Har I udmærket jer på ekstraordinær vis, eller har virksomheden en hel anden anledning til en fejring?

Fællesnævneren for enhver fejring er anerkendelsen af det store arbejde og de mange år, I har tilbragt sammen. Et jubilæum skal kunne huskes som en festlig og hyggelig dag, hvor I alle er trygge og kan overlade alle administrative og stressende opgaver i erfarne hænder.

Alt efter jeres ønske og budget, har EVE'NT det rigtige netværk, som kan skabe den bedste oplevelse - med hjælp af de rigtige omgivelser og elementer. 

Åbent hus / Reception 

Skal I åbne jeres nye forretning eller fremvise et nyt produkt? Eller har I nået årets budgetterede resultat og ønsker at invitere eksisterende kunder, nye kunder og medarbejdere til reception?

Som enhver arbejdsopgave, skal jeres kommende begivenhed også bevæge mennesker. Forberedelse og logistiske processer er en vigtig del af puslespillet samt en vigtig del af jeres åbent hus eller reception.

Afhængigt af jeres egne rammer eller om vi i samarbejde skal finde en anden lokation, så kigger EVE'NT på hele forløbet ned til mindste detalje.

Firma fest

En firmafest er altid en glædelig begivenhed, og vores samarbejde starter med et informativt møde omkring jeres ønsker og behov, lokation, ideer og tema.  

 

Ønsker I at afholde festlighederne i egne rammer, eller skal EVE'NT hjælpe med at finde en unik lokation? Måske en lagerhal der skal forvandles, en fodboldbane, et panorama telt eller et lokale i byen? EVE'NT sørger for, at jeres fest bliver afspejlet i jeres værdier, visioner og ikke mindst medarbejderne.

Uanset type at fest er god mad, drikkelse, musik og muligheden for at starte en fest på dansegulvet vigtigt. Ønsker I underholdning, kan EVE'NT også hjælpe med dette.

Julefrokost

Julefrokosten er en fast og selskabelig tradition i enhver virksomhed.

Er du med i personaleforeningen, der arrangerer jeres årlige julefrokost? Er du den nysgerrige direktør, som vil arrangere noget unikt?  

 

EVE'NT vil glæde sig til at skabe en forrygende fest sammen med jer.

At være forberedt er altid hensigtsmæssigt, men blandt hverdagens mange opgaver kan arrangementet blive uoverskuelig. De fleste har også oplevet perioder med sommerfugle i maven, for hvorvidt ens kolleger synes om den årlige fest.   

Alle events bliver skræddersyet efter jeres ønske, så I undgår bekymringer.

EVE'NT står for alle tunge administrative opgaver, hvilket gør, at I kan lægge fokus andetsteds - I løber naturligvis med sejren og applausen fra jeres kolleger.

Kunde event
Jubilæum
Åbent hus
Jubilæum

Sparringsmøde 

Kontakt mig hjertens gerne, hvis vi sammen skal kigge på jeres ideer. 

I sidder måske med en hel gruppe medarbejdere og får gode ideer?

Ofte savnes den røde tråd og enigheden om, hvad resultater skal være.

Er det økonomiske overblik tilstede og realistisk?


Jeg er meget opmærksom på, at I selv har brugt tid og energi på ideerne..

Jeg vil derfor være nuanceret og kigge nærmere på mulighederne for, hvilke der er bedst at arbejde videre med.

Kundemøde.jpg