top of page

Rådgivning & sparring

Få hjælp til de ting, du ikke er god til

 

Er I allerede godt i gang med at planlægge jeres næste store event, men synes, det hele trænger til et boost i den ene eller anden retning, så bistår EVE’NT gerne med støtte og rådgivning. Det kan for eksempel være, at I har brug for hjælp til at finde den overordnede røde tråd til det store tema.
 
Enhver event, om vi taler fagligt eller socialt, kræver fuld opmærksomhed i alle faser af planlægningen. Har man det, er sikkerheden for et godt resultat – både for jer som tovholdere og for jeres deltagere/gæster – langt større. 
”EVE’NT er skabt for at hjælpe jer med at komme tættere målet, så I kan komme tættere på kolleger, kunder og øvrige gæster til jeres event”. 
- Eve Vloet, eventkoordinator
Det kan også være, at I har fundet den helt rette location til jeres arrangement, men måske synes, at omgivelserne omkring den skal være mere inspirerende. Her kan EVE’NT give jer inspiration til, hvordan I kommer tilbage ind i den ”kreative boble”, så I på dagen kan byde gæsterne velkommen til et komplet og helt ekstraordinært gennemarbejdet arrangement.  
 
EVE'NT rådgiver med knowhow om projektstyring og workflow og viser jer forskellige muligheder og alternativer, så I bare kan håndplukke i vores idekatalog og eksekvere på egen hånd. Vi kan også indlede et formelt samarbejde eller også starte et defineret projekt, hvor vi sammen kreerer eventen, og så I kan holde fokus på jeres opgaver, men også have tid til at være sammen med jeres deltagere/gæster. 
 
Rådgivningen maksimerer udbyttet. Det er afgørende for vores samarbejde, at I kan slippe for eventuelle bekymringer.
bottom of page